workshops

 

Zeilen en Schilderen in 2020

Samen met schipper Jan Christiaansen organiseer ik ook komende zomerr weer een Zeil-Schildertocht met de authentieke lemsteraak Senta.

We varen met een kleine groep van maximaal 7 personen gedurende 4 dagen over het Wad. Het zeilen wordt afgewisseld met schilderen. Er is  lekker eten en drinken. We varen vanuit Zoutkamp over het Lauwersmeer naar Lauwersoog en gaan de sluizen door de Waddenzee op. Afhankelijk van het getij en de wind varen we linksom of rechtsom. Over het algemeen doen we elke avond een eiand aan en overnachten aan boord.

Mooie luchten, geulen, zeehonden, duinen en kwelders vergezellen ons.  Het Wad staat elk jaar borg voor een mooie serie tekeningen en schilderijen.

De reis is inclusief overnachting, alle schildermaterialen (acrylverf, penselen, papier, tekenmaterialen, veldezels enz), en eten en drinken - grotendeels biologisch.

Onze tochten staan bekend als kleinschalig, intiem en gezellig. Het zeilen is een beetje als de Volvo Ocean Race, maar dan iets langzamer en ook iets korter. 


tocht 1     do 30 april  t/m zo 3 mei 2020

tocht 2     vrij 29 mei t/m ma 1 juni 2020


De kosten bedragen  € 425 incl. Er kunnen maximaal 7 deelnemers mee.  Aanmelding kan bij mij via email of telefonisch: 06 51513793. Plaatsing op volgorde van aanmelding.


Verslag van enkele deelnemers:

verslag Dik 2011

verslag Marike 2017

Informatie over de Senta op www.waddenzeilen.nlOok dit jaar is er in de zomer weer een schildervakantie voor een kleine groep op het Chateau Le Mont Epinguet in Brix. Een week lang geniet je op dit prachtige romantische kasteel een actieve schildersweek. Elke dag is er ‘s ochtends een workshop schilderen op een mooie locatie aan de kust of in het binnenland. De rest van de dag is er tijd voor bezoek aan de omgeving of anderzins is de middag vrij te besteden. Ik heb een deel van het Chateau gehuurd: het Carriagehous en de Mewscottage, deze bieden plaats aan maximaal 11 personen. Het aanbod is vol-pension, dwz inclusief logies , workshops en 3 maaltijden per dag. 
Prijs € 600 pp (excl schildermaterialen). 

 week 1 van zaterdag 25 juli t/m 1 augustus 2 kamers vrij 
 week 2 van zaterdag 8 t/m 15 augustus    2 kamers vrij 

Kijk op de fotopagina of lees de bijdrage van Marike Stokker:
 Marike's Blogspot Normandie 2018.pdf
aanmelding op info@gebau.nl       foto_album.htmlworkshops_files/Marike%27s%20Blogspot%20Normandie%202018.pdfmailto:info@gebau.nlshapeimage_2_link_0shapeimage_2_link_1shapeimage_2_link_2

Schildervakantie Normandie 2020